All Change

The wind took our greenhouse and blew the unfinished bus stop-style shelter over, so some reorganisation is needed. By moving both of those big structures against the fence at the back, we suddenly have a big new space for growing boxes on the grass. Ernst & Young have kindly offered to see about donating and constructing a new and better greenhouse in the coming months.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s